Hvem er vi og hva gjør vi?

OM OSS

CatchLight Fotostudio AS ble etablert i 2003 og består av Mikkel Ekrem Moxness, Eirik Førde og Geir Molden. Vi besitter en bred kompetanse innen faget og er leverandør av profesjonelle video- og fototjenester til næringslivet.

Som en erfaren aktør i markedet, vet vi at fleksibilitet, solid fagkunnskap og gode evner til å kommunisere med mennesker, er nøkkelen til å levere gode tjenester og produkter til våre kunder.

Prosess

Hver av oss i CatchLight er i stand til å utføre alle trinn i en produksjon på egenhånd. Dette gjør at vi er fleksible, selv om vi er et lite produksjonsselskap. I større produksjoner går vi sammen og henter eventuelt inn ytterligere mannskap fra vårt nettverk av frilansere.

For å arbeide effektivt og levere relevant materiale til våre kunder, er det viktig at vi forstår kundens behov og kommunikasjonsmål. Vi hjelper gjerne til med idé- og konseptutvikling og spør heller én gang for mye om det er noe vi opplever som uklart.

En ting vi ofte hjelper våre kunder med, er å forenkle budskapet deres. Ved å begrense mengden informasjon og vektlegge hovedpunktene, blir budskapet lettfattelig. Tydelig kommunikasjon er god kommunikasjon!

Kunder

Per i dag har vi løpende rammeavtaler på foto- og video-tjenester for blant andre AF-gruppen, Power og Avinor. For disse kundene produserer vi innhold som benyttes både internt og eksternt. Utover det å levere våre kjernetjenester, fungerer vi som en sparrepartner for kommunikasjons- og markedsavdelingen hos kunden.

Blant våre øvrige kunder har vi Norges Idrettsforbund, Mills, OBOS og en håndfull reklame- og mediebyråer.